Пропадна възможността Ван де Беек да рестартира кариерата си в Барселона


Пропадна възможността Ван де Беек да рестартира кариерата си в Барселона
Снимка: Getty Images

1474 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек е бил обект на интерес от страна на Барселона. Нидерландецът обаче едва ли ще се окаже на "Камп ноу", докато отборът е воден от Шави Ернандес. Това става ясно от публикация на каталунския вестник "Спорт".

Каталунският гранд е следил 24-годишния Ван де Беек и наскоро се е свързал с него, за да разбере дали би искал да подсили клуба. Халфът, който досега не получаваше почти никакво игрово време на "Олд Трафорд", е обявил, че би се радвал да се озове на "Камп ноу". Там, както е известно, играят трима негови сънародници в лицето на Мемфис Депай, Френки Де Йонг и Люк Де Йонг.

Нидерландецът е обявил, че ситуацията, в която се намира в Юнайтед, изобщо не го устройва. През сезона дотук младият футболист има едва 3 мача във Висшата лига, в които общо не е записал и 90 минути. От Барселона са уведомили новия си треньор Шави за възможността да подпишат с Ван де Беек, но испанската легенда е отказал, тъй като в дадения момент не се нуждае от подсилване на халфовата линия. А че Ван де Беек е футболист, който се влага много и заслужава да играе, доказват действията му след срамната загуба с 0:5 от Ливърпул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички