Почетино впечатлил босовете на Челси със заявка, че ще залага на "сини" юноши в тима


Почетино впечатлил босовете на Челси със заявка, че ще залага на "сини" юноши в тима
Снимка: Getty Images

2437 0

Фаворитът за нов мениджър на Челси - Маурисио Почетино, е заявил пред ръководството на клуба, че иска да заложи на талантите на "сините", ако получи работата на "Стамфорд Бридж", пише "The Times".

Според актуалните слухове аржентинецът е напът да получи овакантения от Греъм Потър пост. В момента временен треньор на лондончани е Франк Лампард.

Когато се е видял с шефовете, бившият мениджър на Тотнъм е обсъдил с тях с какъв щаб ще работи и какви промени би внесъл в отбора. В момента Челси разполага с над 30 футболисти в първия състав, а Почетино смята, че те са прекалено много.

Според "The Times" треньорът иска да създаде своя собствена култура, като разчита на ядро от юноши на Челси. Ако ръководството се спре на него, това предполага, че ще бъдат ускорени преговорите за нов договор с Мейсън Маунт. Също така продажбата на обещаващия защитник Леви Колуел, който играе под наем в Брайтън сега, също може да бъде изключена.

Британският вестник допълва, че перспективата да не участва в европейските клубни турнири през следващия сезон не плаши Почетино. Той вижда позитив в това и той е, че така ще има повече време да работи с играчите и да ги опознае. Въпреки тази информация, Челси бе свързан с трансфера на голяма звезда

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички