Нова контузия в Манчестър Юнайтед и нови главоболия за Ерик тен Хаг


Нова контузия в Манчестър Юнайтед и нови главоболия за Ерик тен Хаг
Снимка: Getty Images

2951 0

Проблемите за Манчестър Юнайтед, свързани с контузени футболисти, продължават. В официално съобщение до своите фенове "червените дяволи" обявиха, че един от основните защитници на тима - Рафаел Варан, е получил лоша травма по време на мача с Нотингам Форест и няма да бъде на линия за гостуването на Арсенал в следващия кръг.

Колко сериозна е травмата на французина?

"Рафаел Варан ще отсъства от групата, когато Манчестър Юнайтед се изправи срещу Арсенал във Висшата лига в неделя (3 септември) поради контузия.

Френският национал излезе на полувремето при победата ни с 3:2 срещу Нотингам Форест на "Олд Трафорд" в събота поради оплакване, което се очаква да го извади от игра за няколко седмици. Ерик тен Хаг може да предостави актуална информация за състоянието на състава по време на пресконференцията преди мача в петък", написаха от Юнайтед.

Според информация на английския журналист - Саймнън Стоун, очаква се контузията на Рафаел Варан да го извади от терена за няколко седмици, но не се смята, че е толкова сериозна.

Поредна травма на "Олд Трафорд"

По-рано през сезона стана ясно, че новото попълнение Мейсън Маунт ще отсъства около 6 седмици заради проблем с травма. Няколко дни по-късно пък и Люк Шоу получи контузия и влезе в лазарета на "Олд Трафорд" - заради ситуацията с Шоу Юнайтед е напът да сключи сделка с Челси за неговия заместник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички