Манчестър Юнайтед остава без нов играч, който блести, заради националния... от който се ОТКАЗА?


Манчестър Юнайтед остава без нов играч, който блести, заради националния... от който се ОТКАЗА?
Снимка: Getty Images

5001 0

От новите попълнения на английския гранд Манчестър Юнайтед вратарят Андре Онана е най-често използваното към момента. Той е твърд титуляр от началото на сезона, но се оказва, че в близкото бъдеще "червените дяволи" може да останат без него за малък период от време.

Националът на Камерун се отчете с много добри намеси на старта на сезона срещу Уулвърхемптън. Той продължи в добър дух и в следващите срещи, а сега получи повиквателна за националния отбор на страната си.

Припомняме, че той бе сред големите звезди на африканската държава на Световното първенство. След първата среща със Сърбия обаче вратарят имаше проблеми със селекционера Ригоберт Сонг, след което не игра повече.

Той се прибра и напусна турнира, като освен това използва личния си профил в социалната мрежа Twitter, за да съобщи, че повече няма да играе за националния отбор на Камерун.

Днес (29.08) от Камерун публикуваха списъка с повикани футболисти за предстоящата квалификация за Купата на африканските нации срещу Бурунди. Ако Камерун не загуби (поражение би било същинска сензация), то страната ще се класира за финалния турнир, който ще се състои между 13-и януари и 11-и февруари догодина.

Именно тогава той не би бил наличен за Манчестър Юнайтед, който има четири мача в този период. Един от тях е дуел с Тотнъм, а останалите - Уулвърхемптън, Уест Хям и Астън Вила. Преди часове пък бившият играч на Юнайтед Фред издаде нов трансфер на Манчестър - конкурент за Онана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички