Нов удар за Челси: "Сините" остават без големите си две звезди до края на сезона


Нов удар за Челси: "Сините" остават без големите си две звезди до края на сезона
Снимка: Getty Images

2535 0

Временният наставник на Челси Франк Лампард даде традиционната пресконференция преди сблъсъка на "сините" срещу Брентфорд в сряда (25 април). Английският специалист сподели много лоши новини, като стана ясно, че Рийс Джеймс и Мейсън Маунт ще отсъстват до края на кампанията поради травми.

"Рийс Джеймс не е на разположение. Вероятно ще бъде така до края на сезона. При Мейсън Маунт ситуацията е сходна. Кай [Хаверц] няма да бъде на разположение утре", съобщи Лампард пред медиите.

Джеймс беше извън терените, след като получи контузия в подколенното сухожилие срещу Реал Мадрид - в реванша от четвъртфиналния сблъсък на Челси в Шампионска лига миналата седмица.

Неговият сънародник Маунт, от другата страна, ще бъде извън терените, след като е претърпял операция заради коремен проблем. Според "Athletic" младокът е "легнал под ножа" във вторник (25 април) и вероятно ще отсъства от игра от три до четири седмици.

Казусът около Мейсън Маунт е безкрайно интересен. Продуктът на академията на Челси продължава да води преговори за удължаване на своя договор с клуба. Между двете страни има неразбирателство около заплатата на британеца. Мнозина вярват, че до нова сделка ще се стигне, но ако това не се случи, то управата на "сините" ще трябва да продаде 24-годишния футболист, за да не го изгуби без пари през лятото на 2024 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона се прицели в дуо от Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички