Специалист охлади страстите: Звезда на Челси не отива нито в Барселона, нито в Реал Мадрид


Специалист охлади страстите: Звезда на Челси не отива нито в Барселона, нито в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2590 0

Челси по всяка вероятност ще съхрани една от звездите си - Рийс Джеймс, въпреки честите трансферни спекулации с неговото име.

Слуховете

Английският защитник бива свързван с два от най-големите грандове в европейския футбол. Журналистът Джерард Ромери споделя за интерес към него от страна и на Барселона, и на вечния съперник на каталунците Реал Мадрид. За бранителя дори бе обявена желана цена, възлизаща на около 50 млн. евро.

Сделка обаче така и няма да се случи, според футболния гуру Фабрицио Романо. Експертът определи Джеймс като "недосегаем", особено след новия му контракт с лондончани.

Джеймс в Челси

Англичанинът поднови договора си с тима от "Стамфорд Бридж" до лятото на 2028-а година. Барселона от своя страна е по-силно нуждаещият се от подсилване в защитен план отбор, който обаче трудно би извадил 50 млн. евро, предвид тежката си финансова криза.

С екипа на мъжкия тим на "сините" Рийс Джеймс има на сметката си изиграни 147 мача във всички турнири. В тях той записва 11 гола и 20 асистенции, печелейки Шампионска лига, Суперкупата на УЕФА и Световното клубно първенство.

Въпреки своите финансови несгоди, каталунците все пак набелязаха други двама от Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички