Няма време за губене: Тен Хаг пристигна в Лондон за срещи с щаба на Манчестър Юнайтед


Няма време за губене: Тен Хаг пристигна в Лондон за срещи с щаба на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1116 0

Усилията на Ерик тен Хаг да получи летящ старт с плановете си за следващия сезон като мениджър на Манчестър Юнайтед бяха ускорени, след като специалистът пристигна в сряда за срещи с клубния щаб.

52-годишният старши треньор се придвижи с частен самолет и бе придружен от Мичел ван дер Гааг, който ще бъде потвърден като един от асистентите му на „Олд Трафорд“, като Стив МакЛарън също ще се присъедини към щаба на новия наставник на „червените дяволи“. Двамата ще проведат разговори относо процеса на привличане и чистката в операционните структури на клуба в офисите Мейфеър днес.

Тен Хаг не иска да действа разсейващо преди последния мач на тима за сезона във Висшата лига срещу Кристъл Палас в неделя, като Ралф Рангник ще продължи да бъде в ролята на временен мениджър и за гостуването на „орлите“. Очаква се новият старши треньор на Юнайтед да бъде на трибуните на „Селхърст Парк“.

Нидерландският специалист направи назначенията на Ван дер Гааг и МакЛарън, който бе помощник на сър Алекс Фъргюсън в Юнайтед в периода 1999-2001, свой приоритет. Новият мениджър на „червените дяволи“ ще има решителната дума при всички въпроси, свързани с трансферите на нови футболисти, особено след промените в скаутското звено на клуба.

Междувременно стана ясно, че Тен Хаг иска четирима нови в Манчестър Юнайтед, като трима от тях са защитници (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички