Ударно начало: Ерик тен Хаг иска четирима нови в Манчестър Юнайтед - трима са защитници


Ударно начало: Ерик тен Хаг иска четирима нови в Манчестър Юнайтед - трима са защитници
Снимка: Getty Images/Guliver

8115 0

Новият старши треньор на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, вече прави планове за следващия сезон и е готов да вземе със себе си на "Олд Трафорд" и футболисти от бившия му клуб Аякс, твърди "The Sun".

Според британския таблоид, една от опциите на специалиста е бившият играч на амстердамци и настоящ централен защитник на Ювентус - Матайс де Лихт! 22-годишният бранител има договор със "старата госпожа" до лятото на 2024 година, а цената му е около 60-70 милиона евро.

Второто име, за което се споменава, е това на 24-годишния дефанзивен футболист на Аякс - Лисандро Мартинес. Неговият контракт изтича на 30 юни 2025 година, а качествата му се оценяват на 30 милиона евро.

Юриен Тимбер е третото "защитно" име в списъка на Тен Хаг - той е на 20 години и също струва около 30 милиона евро, договорът му с Аякс е до 30 юни 2024 година.

Четвъртият футболист на нидерландския гранд, който новият треньор на "червените дяволи" иска да привлече на "Олд Трафорд", се казва Антъни. 22-годишният бразилец играе на позицията дясно крило и би струвал на Юнайтед близо 35 милиона евро, тъй като има контракт с настоящия си клуб до лятото на 2025 година!

*Още новини за Манчестър Юнайтед четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички