Ще изгони ли Роналдо от Манчестър Юнайтед? Тен Хаг каза иска ли Кристиано да остане


Ще изгони ли Роналдо от Манчестър Юнайтед? Тен Хаг каза иска ли Кристиано да остане
Снимка: GettyImages

3618 0

Започващият от днес работа в клуба нов мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг потвърди, че иска да задържи Кристиано Роналдо на „Олд Трафорд“ и следващата кампания.

Този сезон премина на приливи и отливи за „червените дяволи“, които не успяха да се преборят за нито един трофей, като дори няма да участват и в Шампионската лига. След тази провалена кампания, мнозина анализатори изразиха мнение, че Роналдо ще напуснe отбора заради друг, с който да спечели трофеи.

Други пък смятаха, че и Тен Хаг ще поиска да се раздели с португалеца, който вече е на 37 години. В Аякс той изгради отбор предимно от млади таланти. Но изглежда, че и двете страни очакват с нетърпение да работят съвместно в „Театъра на мечтите“.

Роналдо е великан заради това, което вече показа и смятам, че продължава да бъде много амбициозен. Разбира се, че бих искал да го задържа. Той бе много важен за Манчестър Юнайтед този сезон и може да има страхотни показатели“, каза специалистът за De Telegraaf.

Тен Хаг започва работа днес за новия си пост в Юнайтед, включително разговори с действащия треньорски щаб, особено предвид отсъствието си от турнето на Аякс след края на сезона в нидерландската Ередивизи.

А ето какво намекна и самият Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички