Треньорът на Байерн Мюнхен след успешния дебют на Жоао Кансело: Нямах никакви притеснения с неговото привличане


Треньорът на Байерн Мюнхен след успешния дебют на Жоао Кансело: Нямах никакви притеснения с неговото привличане
Снимка: GettyImages

1716 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен - Юлиян Нагелсман, похвали новото попълнение Жоао Кансело след победата с 4:0 срещу Майнц 05, която осигури на баварците място на четвъртфиналите за Купата на Германия.

Десният краен бранител, който се присъедини от Манчестър Сити под наем до края на кампанията, се отличи с асистенция за първия гол на Ерик Максим Чупо-Мотинг и помогна на Байерн да постигне първата си победа за 2023 година.

"Жоао игра много добре. Той беше много креативен, видяхте първия пас, който направи, как използва външната страна на крака. Имаше две много добри центрирания към Томас Мюлер. Той се движеше много по фланга. Опита поне 15 спринта в празни пространства", каза Нагелсман след срещата и допълни: "Справи се много добре. Всъщност, нямах никакви притеснения с неговото привличане. Кансело изигра 160 мача във Висшата лига под ръководството на един от най-добрите мениджъри в света".

*За Байерн Мюнхен предстои гостуване на Волфсбург (5 февруари), последвано от домакинство на Бохум (11 февруари). И двата мача са от Бундеслигата, а след тях е първият сблъсък с ПСЖ от 1/8-финалите на Шампионска лига!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на ПСЖ обясни за контузиите на Килиан Мбапе и Серхио Рамос и отговори на въпрос за проваления трансфер на Хаким Зиеш

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички