Ни в клин, ни в ръкав: Моуриньо "захапа" Челси и 100-те милиона за Мудрик


Ни в клин, ни в ръкав: Моуриньо "захапа" Челси и 100-те милиона за Мудрик
Снимка: GettyImages

1901 0

Бившият мениджър на Челси Жозе Моуриньо коментира най-новия трансфер на "сините" - украинският национал Михайло Мудрик, за когото лондонският тим плати над 100 милиона евроа. Специалния не бе запитан конкретно за това, но все пак изрази мнението си.

Това се случи след срещата на неговия Рома в последния кръг от Серия А. "Вълците" спечелиха с 2:0 срещу Фиорентина. А когато португалският треньор бе запитан за нови попълнения след края, той отговори:

"Не очаквам нови пристигащи попълнения. Директорът (Тиаго Пинто) бе честен и директен, като каза в интервю неща, които обикновено един наставник не обича да чува. Треньорите винаги искат да чуват, че имаме много пари, можем да купим опции "А", "Б", "В", да изградим невероятен отбор. Това е мечта.

Работил съм в клубове с подобни безгранични финансови възможности. Има повече такива клубове в днешно време - те се вписват в този профил. Но това не е нашият профил. Трудим се, даваме всичко от себе си, работим с това, с което разполагаме" - сподели той.

Впоследствие бе попитан как ще процедира, ако има контузии в отбора. Моуриньо отговори: "Трябва да намерим решение. Не можем просто да купим Мудрик за 100 милиона евро". След трансфера му в Челси пък Мудрик влезе в топ 5 на най-скъпите в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички