Независима комисия реши: ВАР е взел 6 грешни решения за сезона във Висшата лига


Независима комисия реши: ВАР е взел 6 грешни решения за сезона във Висшата лига
Снимка: GettyImages

905 0

Системата за видео асистенция, която трябва да бъде в помощ на футболните съдии, е направила 6 грешки в мачове от английската Висша лига през сезона дотук. Това е отчела независима комисия, съставена от бивши футболисти, представители на клубове и съдии, съобщава вестник "Daily Mail".

Били са анализирани 48 ситуации, при които са открити шест грешни решения. Сред тях е незачетеният гол на Габриел Мартинели при загубата на лидера Арсенал в гостуването на Манчестър Юнайтед, с който "артилеристите" можеха да открия резултата в 12-ата минута.

Изравнителното попадение на Максуел Корне за Уест Хям срещу Челси в последната минута на мача също е трябвало да бъде признато. Другите грешки са отмененият автогол на Тайрик Мичел от Кристъл Палас при нулевото равенство с Нюкасъл, отсъдената дузпа за Брентфорд при равенство с Нотингам Форест - 2:2.

Също червеният картон на Дъглас Руис от Астън Вила при загубата от Фулъм с 0:3, както и дузпата, отсъдена за игра с ръка на Люка Дин от Астън Вила, при загубата от Кристъл Палас с 1:3. А ето каква грешка направи ВАР на финала на Световното. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички