Несъответствие: Разнопосочни информации за сменения от Микел Артета Деклан Райс


Несъответствие: Разнопосочни информации за сменения от Микел Артета Деклан Райс
Снимка: Getty Images

928 0

Новата звезда в полузащитата на Арсенал - Деклан Райс, принудително напусна голямото дерби с Тотнъм. Това се случи още на полувремето на "Емирейтс".

Каква е причината?

Англичанинът напусна терена в 46-ата минута, като бе заменен от Жоржиньо. До това се стигна, след като той е получил контузия в прасеца. Поне това в хода на дуела информира "Sky Sports".

По информация на изданието халфът е имал проблем в тази област още от предсезонната подготовка. Той го влошил, след като се протегнал за топката и впоследствие бива изваден като предпазна мярка.

С далеч по-различна теза обаче излезе наставникът на отбора Микел Артета. След последния съдийски сигнал специалистът заяви пред медиите, че е изкарал от игра халфа по друга причина. Тя била травма в гърба.

В разгара на сезона

Микел Артета сподели също, че се надява да не става въпрос за нищо сериозно с оглед наближаващите изключително важни двубои пред неговия тим. Съвсем скоро на "артилеристите" предстоят битки с Манчестър Сити, Челси и Нюкасъл, както и такива от групите на Шампионска лига.

Какво още каза треньорът?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички