Докъде стигна Коутиньо: тим от 4-тото ниво първо го изгаври, после изхвърли (СНИМКА)


Докъде стигна Коутиньо: тим от 4-тото ниво първо го изгаври, после изхвърли (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2177 0

Безспорно най-голямата изненада във вчерашния ден (08.01 - неделя) и програмата от ФА Къп бе отпадането на Астън Вила. Шокът бе толкова голям не само поради факта, че елитният тим бе отстранен от отбор от четвъртото ниво, но и заради начина, по който това се случи.

Астън Вила водеше до 88-ата минута. След червен картон в 85' на Леандер Дендонкер обаче нещата на терена се промениха. Само три минути след изгонването му четвъртодивизионният отбор изравни чрез Джейми Рийд от дузпа.

Дийн Кембъл пък осъществи пълния обрат няколко минути след това и изхвърли елитния тим от най-стария футболен турнир в света.

Любопитното е, че Стивънидж демонстрира самочувствие още в 66-ата минута, когато все още губеше в резултата. Макар и самочувствието да бе демонстрирано от хората, които отговарят за поддръжката на клуба в социалните мрежи.

Тогава Филипе Коутиньо бе заменен, а от Стивънидж описаха смяната му по колоритен начин - изнервени от забавянето при излизането, те допълниха, че се е наложило "да бъде изваден от задния джоб" на Джеймс-Уайлдин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички