"Не си вярвай толкова"! Рафаел ван дер Ваарт с ценен съвет за Антони


"Не си вярвай толкова"! Рафаел ван дер Ваарт с ценен съвет за Антони
Снимка: Getty Images

6128 0

Бившият играч на Реал Мадрид - Рафаел ван дер Ваарт, разкритикува и даде съвет на нападателя на Манчестър Юнайтед - Антони, как да подобри формата си.

Според 39-годишния офанзивен полузащитник бразилецът трябва да подражава на своя съотборник Маркъс Рашфорд, ако желае да запази мястото си на "Олд Трафорд".

Английският гранд плати изумителните 85 млн. паунда, за да си осигури правата на техничаря. Към момента обаче той не оправдава цената си с едва 6 гола и 3 асистенции във всички турнири през сезона.

"Знаете ли какво се случва с Антони? Той определено е голям талант и страхотен играч, но не трябва да си вярва толкова много. Той е просто добър футболист, който до все още не се е доказал", коментира Ван дер Ваарт пред "Ziggo Sport"  и продължи с ценни съвети към бразилеца.

"Обичам шоуто, но само когато е възможно. Разбира се, това трябва да го усещаш. Той изигра няколко добри мача в Шампионска лига. Наняколко пъти се включи добре с националния отбор на Бразилия. Направи голяма стъпка, но все още не е свършил нищо в Манчестър Юнайтед.

Не трябва да си мисли 'Успях, ще покажа на целия свят какви луди неща мога да правя'. Не, неговата задача е да решава мачове, както Рашфорд прави в момента. Накрая вече може да направиш нещо шантаво. Трябва да бъде много скромен, да действа по-усърдно, да стреля и да подава", допълни още нидерландецът.

Ето как треньорът на Юнайтед - Ерик тен Хаг, се застъпи за бразилския нападател

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички