Фабиньо изуми: Несправедливо критикуват Фред, бе най-добрият в Юнайтед


Фабиньо изуми: Несправедливо критикуват Фред, бе най-добрият в Юнайтед
Снимка: Getty Images

1515 0

Полузащитникът на Ливърпул Фабиньо се застъпи за своя съотборник в бразилския национален отбор Фред от Манчестър Юнайтед. Много от феновете на "червените дяволи" очакваха с нетърпение привличането на Каземиро от Реал Мадрид, за да бъде изваден от стартовия състав Фред.

29-годишният бразилец е не само сред най-обижданите, но и най-критикувани играчи, особено когато Юнайтед губи. Според Фабиньо това е несправедливо. Тази вечер двамата може да се изправят един срещу друг в дербито Манчестър Юнайтед - Ливърпул.

"Понякога наистина не разбирам критиките към Фред, защото той е основен играч и винаги играе добър футбол. Като цяло, Манчестър Юнайтед не беше достатъчно успешен през последните сезони, така че се опитвате да намерите решение или да хвърлите вината върху някои играчи. И понякога, мисля, че Фред става такъв играч", коментира Фабиньо, цитиран от The Telegraph.

"Но той е добър играч, доказа го в националния отбор, винаги е в титулярния състав, винаги играе добре. Да, има нужда от малко повече увереност в себе си, за да показва добър футбол. През миналия сезон той беше наистина добър. Може би беше един от най-добрите играчи на Юнайтед. Този сезон тимът не започна добре.

Надявам се, че Фред ще играе добре, а Юнайтед да продължи да играе така, както го прави", допълни бразилецът. А ето как Юрген Клоп подразни Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички