ВИДЕО: През сълзи Каземиро си взе "довиждане" с Реал Мадрид, но остави вратата отворена


ВИДЕО: През сълзи Каземиро си взе "довиждане" с Реал Мадрид, но остави вратата отворена
Снимка: GettyImages

3335 0

Един от емблематичните футболисти на Реал Мадрид през новия век - Каземиро, си взе емоционално "довиждане" с "кралския клуб" след 9 години в испанската столица.

На "Сантяго Бернабеу" беше проведена церемония, с която бразилският дефанзивен полузащитник беше изпратен към новото си предизвикателство Манчестър Юнайтед.

През сълзи халфът, спечелил 18 трофеи с "лос бланкос", изнесе реч пред своите близки, колеги и съотборници, като остави вратата за евентуално завръщане в бъдеще отворена.

"Още когато напуснах Сао Пауло, знаех, че ще играя в първия отбор на Реал Мадрид. Тук установих живота си и създадох семейството си. Най-голямата награда, която спечелих е, че всяка сутрин тренирах с този отбор", заяви Каземиро.

"Както знаете, не обичам да бъда под светлините на прожекторите. Опитвам се да говоря със сърцето си. С Модрич и Кроос спечелихме много и беше удоволствие да играем заедно.

Развълнувам съм, че ще мога да се развивам в отбор като Манчестър Юнайтед. Сигурен съм, че един ден ще се завърна тук. Искам да изкажа благодарсноти за любовта, която получих", допълни още той.

Ето кой легендарен номер ще наследи халфът във Висшата лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички