Не са само Сити и Ливърпул: Гуардиола включи още два отбора в битката за титлата


Не са само Сити и Ливърпул: Гуардиола включи още два отбора в битката за титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

1805 0

Големите фаворити за титлата в Англия тази година са Ливърпул и Манчестър Сити, които заемат първите две позиции. Според мениджъра на "гражданите" Хосеп Гуардиола обаче има още два отбора, които не отписва и това са Манчестър Юнайтед и Челси.

"Никога не съм отписвал Тотнъм, нито пък Челси. А пък Юнайтед прави страхотна серия от победи всяка седмици и също ще бъде част от битката за титлата. Ако Челси съумее да спечели няколко мача поред, също ще е претендент, така че всички са там. Разликата не е много голяма. Има 39 точки за печелене до края, така че разлика от девет-десет точки не е твърде голяма. Като виждаме какво се случва в първенството в момента, всеки може да вземе точки от всеки", каза мениджърът на Сити.

"Бих казал, че това е типично за Англия. Тази ситуация. Това, което е необичайно бе миналият сезон един отбор със сто точки. Нормалното се случва в момента. Всеки мач е труден, може да спечелиш или да загубиш всеки мча. Всеки има своите шансове - за титлата, за Европа, за оставане във Висшата лига".

Звезда на Манчестър Сити обяви защо Ливърпул има предимство по пътя към титлата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички