Не може да му се има доверие - бивш английски национал "разката" звезда на Манчестър Юнайтед


Не може да му се има доверие - бивш английски национал "разката" звезда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2512 0

Бившият футболист и настоящ анализатор - Пол Робинсън, заяви, че Манчестър Юнайтед трябва да търси опции за своята атака. Британецът бе категоричен, че не може да се разчита на Антони Марсиал да води офанзивата на "червените дяволи".

Марсиал прекара втората половина на миналия сезон под наем в Севиля, след като се бореше за игрово време в Манчестър Юнайтед. Първоначално "червените дяволи" планираха да продадат нападателя, когато се завърне от Испания това лято. Френският национал обаче показа добра форма за отбора на Ерик тен Хаг в предсезонните контроли. Той отбеляза три гола и направи една асистенция от четирите приятелски срещи на английския гранд.

Изглежда, че Робинсън е на друго мнение. Ето какво каза бившият английски страж за "Football Insider":

"Марсиал имаше своите шансове в първия отбор във Висшата лига. Нека бъдем честни, мачовете преди началото на сезона са много различни от тези, които имат истинско значение. Играят се в много различно темпо".

"През последните няколко сезона той доказа, че не може да му се има доверие. Сигурен съм, че феновете на Юнайтед ще са много разочаровани, ако Тен Хаг реши да играе с французина като номер девет следващата година".

Заслужава да се отбележи, че Марсиал стартира във всяка една от четирите предсезонни приятелски срещи на Манчестър Юнайтед досега. Много вероятно е "дяволите" да започнат с французина на върха на атаката, когато Висшата лига започне след две седмици.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Жоан Лапорта за Френки де Йонг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички