Английски ултраси готвят "ад" за Лингард, който избра Нотингам пред Уест Хям


Английски ултраси готвят "ад" за Лингард, който избра Нотингам пред Уест Хям
Снимка: Getty Images

2070 0

Привържениците на Уест Хям планират да замерват с фалшиви пари бившия футболист на тима – Джеси Лингард. Великобританецът бе под наем при "чуковете" през първата половина на 2021 г. Той бе пратен там от Манчестър Юнайтед, тъй като не отговаряше на изискванията на мениджърите.

За офанзивния футболист дните на "Олд Трафорд" изтекоха и така той трябваше да избира къде да продължи кариерата си. Така се стигна до преминаването му в Нотингам Форест, където ще получава по 200 000 паунда седмично.

Именно това решение на играча не се хареса особено на привържениците на "чуковете", които са решили да му покажат настроенията си по "подобаващ" начин. Това се очаква да се случи още на 14 август, когато столичани ще гостуват на Нотингам във втория кръг от Висшата лига.

Част от организираните привърженици на Уест Хям готвят неприятни изненади за новия си "любимец". Една от тях са купчина от фалшиви пари, с които да замерят 29-годишния английски национал. Феновете вече търсят подходящи оферти онлайн, за да се сдобият с хартийките.

Вижте повече за трансфера на Лингард!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички