Президентът на Барселона проговори за сагата около Френки де Йонг


Президентът на Барселона проговори за сагата около Френки де Йонг
Снимка: Getty Images/Guliver

2577 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта коментира открито сагата около полузащитника Френки де Йонг. В последните седмици се спекулира усилено около името на Де Йонг, което най-често се свързва с английския гранд Манчестър Юнайтед.

Ерик тен Хаг иска да привлече сънародника си на "Олд Трафорд", за да подсили халфовата си линия, като вече са отправени няколко оферти за него. До сделка обаче все още не се е стигнало, а самият Лапорта подчерта, че е най-важно какво иска самият футболист.

"Френки де Йонг е наш играч, ние наистина много го харесваме. Получихме няколко оферти за Френки, но на този етап не сме ги приели, тъй като искаме да разговаряме с него и да разберем точно какво иска той. Трябва да изясним някои аспекти около неговия казус", каза Лапорта пред ESPN.

Барселона и Манчестър Юнайтед се разбраха за цената на Де Йонг, но се смята, че самият Де Йонг не иска да ходи при "дяволите". Наскоро пък се появиха информации, че Френки де Йонг е склонен да заиграе във Висшата лига, но не в Манчестър Юнайтед, а в друг английски гранд (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички