Ерик тен Хаг отново отговори на въпрос за Кристиано Роналдо


Ерик тен Хаг отново отговори на въпрос за Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1607 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отново не успя да потвърди кога Кристиано Роналдо ще се завърне към тренировките на отбора, но заяви, че няма търпение това да се случи.

Новият наставник на "червените дяволи" бе попитан на пресконференция преди контролата с Астън Вила (23 юли, 13:00 ч. наше време) дали има нещо ново около португалеца и отговори така:

"Не. Ситуацията е същата, каквато беше и миналата седмица. Фокусиран съм върху играчите, с които разполагам в момента и те се справят много добре, в добра форма са. Предпочитам да се съсредоточа върху тях и да ги развивам. Нямам търпение Роналдо да дойде при нас и тогава ще го интегрираме в състава".

37-годишната звезда на световния футбол не отиде с Юнайтед на лятно турне в Тайланд и Австралия, а като причина за отсъствието си бе посочил "лични проблеми".

"90min" пък твърди, че позицията на Роналдо все още не се е променила и той иска да напусне "Олд Трафорд", но в същото време няма да откаже да играе за тима на Тен Хаг, ако в крайна сметка не успее да осъществи трансфер.

Вижте още: Фенове в Ел Ей към Перес: Вземи Роналдо, не го пускай в Атлетико!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички