Гранд от Острова "краде" звезда на ПСЖ и атакува трофеите?


Гранд от Острова "краде" звезда на ПСЖ и атакува трофеите?
Снимка: Getty Images

1779 0

Испанското издание EL Pais успя да "разбуни духовете" в последните часове, след като разкри, че Челси е възобновил интереса си към световната суперзвезда Неймар, за който се смяташе, че може да премине на "Стамфорд Бридж" още през лятото. 

Какво е решил Тод Боели

Според информациите, "сините" искат да подпишат с бразилеца в най-скоро време, след като френският клуб бе предложил на колегите си от Острова да се подсилят с нападателя, но те отказаха заради високата му заплата.

Todd Boehly offered PSG two proposals in the summer for Neymar, a €10m loan fee or cover a quarter of the Brazilian's wages, with PSG rejecting both. Boehly is now reportedly ready to take on Neymar's full salary for a loan deal, which could be revisited this January. [@el_paispic.twitter.com/Ubny15rk5i

— Fanzine Football (@Fanzine_com) October 20, 2022

В този момент именно позицията на новите ръководни лица на "Стамфорд Бридж" се е променила и те вече са склонни да покрият пълния размер на заплатата от 40 милиона евро на 30-годишния играч. Това би осигурило на "сините" правата на играча за идната година.

Причината около желанието на ПСЖ

Бразилецът бе разочаровал на моменти през миналите кампании на "Парк де Пренс" с представянето си, а в началото на настоящия сезон се замеси в скандал с Килиан Мбапе. Така от ПСЖ стигнаха до идеята да отстъпят най-скъпия футболист в историята на спорта, като по-този начин да смекчат напрежението в съблекалнята.

Неймар се присъедини към парижани през 2017-а година и към момента има договор с клуба до лятото на 2025 г. Не е ясно какви са настроенията по въпроса при собствениците на парижани, тъй като Неймар е във вихъра си от началото на кампанията и с 12 гола и 9 асистенции от 16 мача е един от най-постоянните сред "принцовете". 

Ето защо Неймар е недоволен от Килиан Мбапе!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички