Гакпо: Челси имаше интерес към мен преди Ливърпул, но взех правилното решение


Гакпо: Челси имаше интерес към мен преди Ливърпул, но взех правилното решение
Снимка: Getty Images

2588 0

Коди Гакпо разкри, че Челси е отправил формална оферта към него преди той да подпише договора си с Ливърпул. През летния трансферен пазар нападателят беше спряган за преминаване в редица клубове от Висшата лига, но в крайна сметка ПСВ Айндховен го продаде на клуба от „Анфийлд“ през зимата, макар голям интерес към него да имаше и от Манчестър Юнайтед.

„Червените дяволи“ искаха да вземат нидерландеца като заместник на Кристиано Роналдо, но в крайна сметка Ливърпул анонсира сделката за 23-годишния футболист на Боксинг Дей, малко преди официално да се присъедини към отбора.

„Когато чух за интереса от Ливърпу през зимата, не мислех вече за друго. Челси също беше питал за мен, но вече бях взел решението за себе си“, каза играчът пред британската преса.

„Това е най-доброто място, на което мога да бъда и да се развивам във всички направления“, потвърди още той за Daily Mail.

Гакпо не може да спечели доверието с игрите си досега на „Анфийлд“ след трансфера си за 42 милиона евро, след като няма нито гол, нито асистенция в шестте си мача за гранда от Мърсисайд.

Едно от слабите му представяния досега дойде именно срещу Челси при нулевото равенство между двата отбора, когато добър дебют направи взетия вместо него на „Стамфорд Бридж“ - Михайло Мудрик. А къде може да продължи кариерата на Кейта, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички