Звездата на Челси Рийс Джеймс се оплака от трансферите: Всичко ми идва малко в повече


Звездата на Челси Рийс Джеймс се оплака от трансферите: Всичко ми идва малко в повече
Снимка: GettyImages

2406 0

За много футболни фенове трансферният прозорец е един от най-вълнуващите аспекти от играта. Гръмките и сензационни сделки, мечтата да видиш любимия играч в любимия си клуб и честите изумителни суми, които биват плащани за даден футболист предизвикват сериозен интерес сред футболната общественост.

Не така мисли обаче защитникът на Челси - Рийс Джеймс, който споделя, че не е голям фен, особено на зимния трансферен прозорец. Десният бек заявява, че януари е претъпкан от мачове, а трансферните слухове и сделки предизвикват небивал хаос.

"Трансферният прозорец е едно от най-омразните ми неща. Това е така, защото периодът през януари винаги е много натоварен с мачове, а на всичкото отгоре започва и шумът покрай трансферите. Всичко идва малко в повече", коментира Джеймс, цитиран от "Football Daily". 

Именно неговият клуб скандализира с не една или две гръмки сделки тази зима. Челси похарчи рекордна за тим в рамките на един сезон сума. Лондончани пръснаха над 600 млн. паунда по покупки като Енцо Фернандес, Михайло Мудрик, Жоао Феликс и други.

Ето как една от новите звезди на "сините" се подигра със свой съотборник

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички