Нападател може да се завърне в Тотнъм само 6 месеца, след като напусна


Нападател може да се завърне в Тотнъм само 6 месеца, след като напусна
Снимка: Getty Images/Gulliver

1770 0

Фернанто Йоренте може да се озове обратно в Тотнъм, откъдето си тръгна само преди шест месеца, за да облече екипа на Наполи. Нападателят, който следващия месец ще навърши 35, може да замести контузения Хари Кейн, пише La Gazzetta dello Sport. Той носи екипа на „шпорите" между 2017-19, но премина в Неапол, след като договорът му изтече, а нов не му бе предложен.

Йоренте започна добре престоя си на „Сан Паоло" и отбеляза едно от попаденията за успеха срещу Ливърпул в Шампионска лига с 2:0. След уволнението на Карло Анчелоти и назначаването на Дженаро Гатузо ветеранът игра в само два мача, в които се появи като резерва. Общо той участва в 21 мача през този сезон, отбеляза 4 гола и направи 1 асистенция.

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се нуждае от заместник на Хари Кейн, който ще отсъства до април. Кшищоф Пьонтек от Милан бе спряган за трансфер на Острова, но „росонерите" не искат да се разделят лесно с него и са му поставили цена от 35 млн. евро. Освен това, те не искат да го пускат под наем, какъвто вариант има при Йоренте. В Англия той игра и за Суонзи през сезон 2016-17. А какъв друг гаф направи Димитър Бербатов вчера на стадиона на Тотнъм вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички