Моуриньо: Ливърпул ни биха с късмет


Моуриньо: Ливърпул ни биха с късмет
Снимка: Guliver/GettyImages

3086 0

Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира загубата на неговия тим срещу Ливърпул в типичния си стил. Специалния каза, че е прогнозирал, че „мърсисайдци“ ще станат шампиони в Премиър лийг преди четири месеца, но също така каза, че тимът на Юрген Клоп е извадил късмет в днешния мач. Двубоят беше първи на Моуриньо срещу Ливърпул откакто той е начело на Тотнъм.

След срещата португалеца коментира събитията на терена пред Скай Спортс. „Казах ви, че те ще спечелят първенството, когато победиха Манчестър Сити преди 3-4 месеца. Днес имаха страшен късмет – можеха да допуснат гол, а Робъртсън да получи червен картон за онова влизане. Вчера прекарахме половин час да тренираме как да се защитаваме при изпълнение на тъч и днес загубихме след тъч. Мисля, че съдията се справи с двубоя, но асистентът на отсрещния край не видя, че Мане докосна топката преди атаката за гола. Трябва да намерим начин за противодействие на отбори като техния. Мисля, че заслужавахме повече. Натиснахме сериозно през втората част и бяхме по-агресивни“ каза Моуриньо.

Тотнъм ще се опита да се върне на победния път в двубоя срещу Мидълзбро от ФА Къп във вторник, а идната седмица „шпорите“ гостуват на Уотфорд. А ето какво каза Специалния за трансферите в Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички