Бербатов сгафи - не знае колко време Ливърпул е без титла, но обяви: Боли ме сърцето от доминацията им


Бербатов сгафи - не знае колко време Ливърпул е без титла, но обяви: Боли ме сърцето от доминацията им
Снимка: Instagram

9402 0

Бившата звезда на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов показа, че не знае колко време продължава трофейната суша на Ливърпул във Висшата лига. Бившият нападател даде интервю пред сръбския Sportclub преди мача между Тотнъм и Ливърпул, завършил с успех за мърсисайдци. Разговорът започна с поздрав на българина към сърбите с "Добре дошли на моя стадион".

"Трудно Тотнъм ще победи днес, но има шанс, защото Жозе Моуриньо знае как да победи. Лошото е, че имат проблем с Хари Кейн. Аз бях в клуба, когато спечели последния си трофей и всички чакаме Спърс да спечели още нещо. Ливърпул на 99% ще спечели титлата този сезон, не искам да гледам доминацията им, боли ме сърцето. Те имат и игра, играят с мозък", анализира Бербатов.

"Не е хубаво, че Манчестър Юнайтед няма титла във Висшата лига 7 години и ако чакаме още 3 години... Ливърпул не е ставал шампион 19 години", каза българинът, но бе прекъснат от друг бивш футболист на Манчестър Юнайтед - Боян Джорджич. Той му каза, че "червените" са без титла в Англия от 30 години, на което българинът се изненада. А какво признание получи наскоро Бербатов вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички