Намирането на конкурент на Хари Кейн в атака е приоритет за Моуриньо


Намирането на конкурент на Хари Кейн в атака е приоритет за Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1230 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо заяви, че привличането на нападател за подкрепа на Хари Кейн е основният приоритет преди стартирането на новия сезон във Висшата лига този уикенд. Английският национал изнесе тежък сезон на гърба, като дори бе контузен и извън игра за дълго време, в ролята на единствен типичен централен нападател.

"Искам и се нуждая от нападател, но искам да изясня напълно нещата – ръководството знае, че се нуждая от нападател и също иска такъв. Дали ще привлечем нападател? Вярвам в това. За баланса на състава, тимът се нуждае от това в момента, защото в този момент нещата започват да се балансират, с различни опции за различни позиции“, започна португалският специалист във видеоконферентна връзка по Zoom.

Относно това, че ъставът не изглежда достатъчно дълбок, за да се бори сериозно за място в топ 4, след като остана шести изминалия сезон. "Осъзнаваме това повече от всякога. Работим върху подобряването на състава. Не можем да излезем на пазара и да похарчим огромна сума пари за играчи. Но всички, повтарям всички, работят усилено, за да изградим баланс в клуба – в този баланс влиза и взимането на още един нападател“. Моуриньо призна, че левият бек Дани Роуз може да заиграе в Серия А. „Много е трудно за него да остане тук при нас, когато Бен Дейвис е толкова важен ляв бек, Райън Сесеньон е инвестиция на клуба, която искаме да подобрим. Така че е много трудно за Дани. Ако той отиде в Серия А и Дженоа мисля, че ще бъде много добре за него“, завърши португалецът. През идната седмица Тотнъм гостува на Локомотив Пловдив, а ето две причини, поради които да не подценява българския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички