Клуб от Висшата лига пуска на мачове 4-те хиляди най-плащащи свои фенове


Клуб от Висшата лига пуска на мачове 4-те хиляди най-плащащи свои фенове
Снимка: Getty Images/Gulliver

1164 0

Тотнъм работи върху плановете си за отварянето на 4000 седалки само за най-високоплащащите си привърженици. Според "The Telegraph" клубният президент Даниел Леви вярва, че "шпорите“ могат да настанят 4000 запалянковци на най-скъпите места, докато същевременно успешно спазват социална дистанция и се нагодят към правилата срещу коронавируса.

В информацията се добавя, че не е ясно кой ще заеме местата, като клубът от северен Лондон има общо 9000 корпоративни и гостоприемни членове. Смята се, че отварянето на седалките на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“, който е с капацитет от 62 000 места и струва над 1 млрд. паунда за изграждане, може да осигури на Тотнъм 1.5 млн. паунда.

Съобщава се, че Леви иска да използва домакинството срещу Евертън, с което лондончани откриват сезона си във Висшата лига, като тестово събитие за постепенното завръщане по трибуните на техните запалянковци. През май се появи информация, че и сезон 2020/21 във Висшата лига може да премине без фенове (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички