Рангник посочил пред шефовете 3-ма титуляри на Юнайтед, които не стават за отбора


Рангник посочил пред шефовете 3-ма титуляри на Юнайтед, които не стават за отбора
Снимка: Getty Images

15029 0

С доста любопитна информация излезе изданието 90min на Острова, като посочи, че временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник се е обърнал към ръководните фактори в клуба и е посочил поименно трима футболисти, които не стават за "червените дяволи".

Той направил оценка на състава и посочил тримата, а любопитното е, че всички те са част от отбраната. Едното име е шокиращо от гледна точка на това, че става въпрос за капитана на отбора Хари Магуайър. Другите двама са съответно крайните защитници - десният Аарън Уан-Бисака и левият Люк Шоу.

Припомняме, че и Уан-Бисака, и Шоу бяха твърди титуляри при предишния наставник Оле Гунар Солскяер, докато след идването на Рангник все повече шансове за изява започнаха да получават отляво Алекс Телес и отдясно Диого Далот.

Колкото до Магуайър, всеизвестно е, че за него бе платена умопомрачителна трансферна сума. През този сезон обаче колебанията в играта му са сякаш по-сериозни от всякога, което му навлече и много критики от фенове, анализатори и легенди на Юнайтед. Самият Ралф Рангник пък разкри и как ще процедира с Пол Погба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички