Наказанието от УЕФА може да принуди Манчестър Сити да продаде една от звездите си на ПСЖ


Наказанието от УЕФА може да принуди Манчестър Сити да продаде една от звездите си на ПСЖ
Снимка: Gulliver/GettyImages

2435 0

Пари Сен Жермен започва офанзива по привличането на крилото на Манчестър Сити Рияд Марез. „Гражданите“ бяха наказани да не участват в Шампионската лига за следващите два сезона, което означава, че част от основните им футболисти могат да напуснат отбора през лятото.

Името на Рияд Марез е едно от тези, за които се говори, че могат да потърсят продължение на кариерата извън „Етихад Стейдиъм“. Аржирецът се присъедини към тима на Пеп Гуардиола през 2018-та година и беше част от тима, който спечели и трите домашни отличия през миналия сезон – Висшата лига, ФА Къп и Карабао Къп. Въпреки това, Марез не играе особено ключова роля в тима на Манчестър Сити и затова може да потърси трансфер в друг тим. Бившият играч на Лестър навърши 29 години през месец февруари и ще бъде на 31, когато отборът на Сити отново ще има право да участва в Шампионската лига.

Затова Пари Сен Жермен ще опитат да се възползват от създалата се ситуация и да го вземат в редиците си. Ако се стигне до трансфер, Рияд Марез ще има нелеката задача да измести някой от титулярите в атака на ПСЖ, а в момента те разполагат с изключително много опции по крилата. А ето кой футболист на Сити обяви, че е влюбен в Ливърпул.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички