Готви се изненадваща сделка по оста Челси - Интер, включваща трима топ футболисти


Готви се изненадваща сделка по оста Челси - Интер, включваща трима топ футболисти
Снимка: Getty Images

3273 0

Италианският гранд Интер наскоро обяви, че ще преговаря с лондонския Челси за задържането на нападателя Ромелу Лукаку, който пристигна миналото лято под наем за една година. "Нерадзурите" обаче се интересуват и от друг играч на Челси - Калиду Кулибали, който има сериозен опит в Серия А.

Според информация на "talkSPORT" приоритет на Интер остава Лукаку, тъй като белгийският таран не влиза в плановете на новия мениджър Маурисио Почетино, а "сините" ще трябва да се отърват и от дузина излишни играчи в състава.

В допълнение към преговорите за Лукаку, Интер ще отиде с намерението да вземе Кулибали като "пакет", който акостира на "Стамфорд Бридж" от Наполи миналата година за 40 милиона евро. Управата на Интер вярва, че сенегалецът може да допринесе много за защитата на Симоне Индзаги и пасва идеално на футбола, който италианският специалист налага.

Но за да вземе както Лукаку, така и Кулибали, Челси има едно голямо желание и това е вратарят на Интер - Андре Онана. Очакванията са, че Маурисио Почетино ще се раздели с Кепа Арисабалага и Едуард Менди и ще търси нов страж.

Онана отдавна е обект на интерес от лондонския гранд. Камерунският вратар акостира в Милано от Аякс и веднага се наложи в стартовите 11 пред капитана на тима - Самир Ханданович.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стадион на отбор от Серия А ще носи името на Силвио Берлускони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички