"Наистина ли"? Как реагира жената на Каземиро, когато ѝ казаха, че ѝ изневерява


"Наистина ли"? Как реагира жената на Каземиро, когато ѝ казаха, че ѝ изневерява
Снимка: GettyImages

12470 0

Жената на един от лидерите в Манчестър Юнайтед Каземиро - Анна, реагира по начин, по който едва ли всяка друга би успяла, чувайки слуха, че мъжът ѝ изневерява.

Набеден?

33-годишната бразилка обаче едва ли за първи път се изправя пред подобен казус. Тя категорично отхвърли твърденията по адрес на съпруга си, който бе обвинен в любовна авантюра със служителка в магазин за лакомства.

Информация за това първо даде журналистът Лео Диас, който смело заяви, че е спипал полузащитника в крачка с модел на име Синтия Рамос. От думите му става ясно и че красавицата живяла в Барселона, след което се запознала с халфа и напуснала работата си.

Реакцията на Анна

"Ох, човече, наистина ли? Най-добре първо проучи източниците си. Просто погледнах и разбрах, че не става въпрос за него", отвърна половинката на Каземиро в социалните мрежи.

Каземиро и Анна

Двамата са заедно още от дните, в които футболистът се подвизава в Сао Пауло. Тя е завършила бизнес администрация, а същевременно работи и като гримьор.

Двойката официализира любовта си с годеж през 2014 г. и има две деца - 7-годишна дъщеря на име Сара и 2-годишен син, който носи името Кайо.

Каземиро не обръща особено внимание на подобни слухове, но пък сподели за чувството да бъде наставляван от Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички