На възраст, но похотлив: Арсен Венгер прелъсти млада булка до България (СНИМКА)


На възраст, но похотлив: Арсен Венгер прелъсти млада булка до България (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

8513 0

Под жарките лъчи на слънцето, легендарният бивш треньор на Арсенал - Арсен Венгер, бе забелязан да се наслаждава на своята гръцка почивка в компанията на млада дама.

Релакс на Балканите

Специалистът се оттегли временно от задълженията си във ФИФА, за да релаксира на "златните" плажове с южната ни съседка. На остров Миконос той бе хванат в кадър с приятелка по бански.

Незнайната брюнетка бе видяна да му прави компания, в кафяви бикини, докато двамата се пекат на фона на кристално чистата вода. Венгер от своя страна също показа добра форма. 

В даден момент двойката се потопила в морето и предизвикала любопитството на част от плажуващите. Излизайки от него, бившият треньор се завил с кърпа, след което продължил да се припича.

Какво се случва с французина?

Въпреки че често говори пред медиите, Арсен Венгер не споделя много относно личния си живот. През 2015-а година, след десетилетие съвместен живот, той прекрати взаимоотношенията си със своята съпруга Ани Бростърхаус.

3 години по-късно прекъсва 22-годишната си приказка с Арсенал, след 3 спечелени Висши лиги и общо 17 спечелени трофеи начело на "артилеристите". През ноември 2019 г. поепа поста на ръководител на глобалното футболно развитие във ФИФА, където предприема няколко значителни промени в най-великата игра.

Последното такова до момента е свързано със засадата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички