На Острова смятат, че Букайо Сака от Арсенал би предизвикал фурор, ако бе в Манчестър Сити


На Острова смятат, че Букайо Сака от Арсенал би предизвикал фурор, ако бе в Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2455 0

Бившият английски национал - Дейвид Джеймс, е на мнението, че младата звезда на Арсенал - Букайо Сака, би бил перфектната покупка за Манчестър Сити.

През последните няколко седмици най-различни информации свързват името на младока с отбора, воден от Пеп Гуардиола. Джеймс реши да говори за това и направи доста интересен коментар по темата за Сака.

"Харeсва ми това, което Микел Артета прави в Арсенал и Букайо Сака има ключова роля, но аз лично го виждам като перфектна опция пред Манчестър Сити. Да, той може да остане в Лондон и да бъде част от революцията на Артета, но може и да пожъне много, ако премине на "Етихад", категоричен бе бившият вратар пред "GGRecon".

Договорът на нападателя изтича в края на сезон 2023/24, а футболистът и клубът все още не са седнали на масата за преговори. Според мнозина Сака ще остане в Северен Лондон, но други пък смятат, че Сити ще предложи оферта, на която младокът трудно ще устои.

Букайо Сака се утвърди като ключов играч за Арсенал, откакто направи своя дебют за основния състав през 2018 година. Той вече има 139 мача във всички турнири за "топчиите", отчитайки се с 24 гола и 33 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тримата футболисти, които Арсенал може да съжалява, че изпусна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички