Арсенал има огромен интерес към звезда на Рен


Арсенал има огромен интерес към звезда на Рен
Снимка: Getty Images

1631 0

Арсенал е изпратил свои съгледвачи да наблюдават прогреса на халфа в Рен Ловро Майер, твърдят медиите в Англия. Откакто направи трансфер от Динамо Загреб във френския тим през август 2021-а година, Майер има седем гола и 11 асистенции за клуба от Лига 1.

Хърватският национал се представя изключително солидно с екипа на Рен и затова е обект на интерес от редица европейски клубове. Медиите в родината му дори сравняват неговата игра със славния полузащитник Лука Модрич.

„Артилеристите“ са изпратили свои скаути по време на мача на Хърватия срещу Дания от Лигата на нациите. В тази среща Майер влезе от пейката, за да реализира гол и да донесе победата за „ватрените“.

Арсенал ще трябва да се бори с Барселона за полузащитника, като Реал Мадрид и Атлетико Мадрид също може да понечат за сделка с 24-годишния хърватин.

Очаква се Рен да изиска обаче поне 60 милиона евро за своя футболист, който има още 4 години по договора си. А за кои футболисти, че изпусна трябва да съжаляват в Арсенал, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички