На Острова се питат какво се случва с едно от новите попълнения на Тотнъм Джед Спенс


На Острова се питат какво се случва с едно от новите попълнения на Тотнъм Джед Спенс
Снимка: Getty Images

1157 0

Тотнъм се наслаждава на сравнително добър старт на кампанията. Момчетата на Антонио Конте показват добър футбол и в частност новите попълнения в състава му. Същото обаче не може да се каже и за дошлия от Мидълзбро - Джед Спенс, който е записал само една минута игра от началото на сезона.

Формата на Джед Спенс

20-годишният футболист направи истински фурор с екипа на Нотингам Форест през изминалата кампания, където игра под наем. Защитникът помогна много на тима да се изкачи до английската Висша лига, което му спечели и трансфера в Тотнъм на стойност 12,5 милиона паунда. 

Феновете на "шпорите" бяха доста развълнувани, когато разбраха, че младокът ще играе за тях. Интересното обаче е, че на десния бек Антонио Конте продължава да залага на Емерсон Роял и Мат Дохърти. 

Опасенията на Острова за бъдещето на Спенс

Британският журналист Пол Браун е на мнението, че се е случило нещо задкулисно, което до ден-днешен държи Джед Спенс на пейката на "шпорите". Самият той вярва, че ако Конте продължава да не дава шансове на малдока той евентуално ще иска да си тръгне от Северен Лондон възможно най-скоро.

Ще получи ли защитникът шанс?

Мнозина смятат, че дясната част на защитата на Тотнъм е едно от слабите звена на отбора. Много от привържениците на клуба искат да виждат Спенс по-често в игра, но до момента няма такива белези. Антонио Конте неведнъж е засягал темата за Спенс и към нея е добавял, че той е човекът, който вижда какво се случва най-добре на тренировка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето как Антонио Конте защити футболната си философия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички