Глътка въздух за Тотнъм Хотспър и Антонио Конте (ВИДЕО)


Глътка въздух за Тотнъм Хотспър и Антонио Конте (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

929 0

Тотнъм Хотспър получи стимул преди мача си в Шампионска лига срещу Айнтрахт Франкфурт. Лондончани имат четири точки от първите си три мача в група D и са втори след равенството 0:0 предната седмица на „Дойче Банк Арена“.

Отборът на Антонио Конте е пред германците в подреждането само заради головата си разлика, а четвъртият Марсилия е с точка по-малко, докато първи е Спортинг Лисабон. Победата е нужна на „шпорите“, които искат да продължават в най-силната европейска клубна надпревара, а по време на тренировката във вторник се видя триото Деян Кулушевски, Лукас Моура и Джафет Танганга.

Тримата бяха аут известен период от време като лекуваха различен вид травми, след като шведът получи контузия по време на националната пауза и пропусна последните три мача за Тотнъм. Лукас Моура има проблеми с аддукторите от началото на сезона, като е изиграл едва 12 минути през 2022/23.

Сега тримата вече провеждат нормални занимания и е възможно да се появят в срещата с носителя на Лига Европа в сряда.

При липсата на Кулушевски и Лукас, Конте експериментира с играчите си при успеха срещу Брайтън, като Ивс Бисума се присъедини към Пиер-Емил Хойберг и Родриго Бентанкур в средата на терена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой бивш играч на Тотнъм е фен на Арсенал?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички