На Острова са скептични, че Челси ще продаде свой бранител в Ливърпул


На Острова са скептични, че Челси ще продаде свой бранител в Ливърпул
Снимка: Getty Images

3278 0

Бранителят на Челси - Леви Колуил, който прекара миналия сезон под наем в Брайтън, продължава да е обект на интерес от Ливърпул. Бившият играч както на "сините", така и на "червените" - Глен Джонсън обаче смята, че лондончани няма да продадат младия талант на мърсисайдци.

Ливърпул е свързван с трансфер на Колуил това лято, тъй като се стремят да укрепят защитата си. "Червените" тепърва ще водят преговори с Челси, чакайки младока да се завърне от Европейското първенство за юноши до 21 години.

"Челси изглежда продава всички, но ще бъда много изненадан, ако позволят на Леви да напусне, имайки предвид данните, което има. Челси трябва да се опита да задържи играчи като него, които биха могли да станат титуляри в клуба след няколко години", категоричен бе Джонсън за "BetFred".

"Почетино е много добър мениджър и младите момчета, ще се наслаждават на работата с него. Бихте искали да работите под ръководството на мениджър, който ще ви позволи да се насладите на футбола си и ще ви помогне да се подобрите като централен защитник", добави още британецът.

20-годишният централен защитник впечатли през изминалия сезон под наем в Брайтън и в момента е смятан за един от най-добрите млади защитници във Висшата лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул и Нюкасъл влизат в люта битка за друг талант на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички