Ливърпул и Нюкасъл влизат в здрава битка за продукт от академията на Челси


Ливърпул и Нюкасъл влизат в здрава битка за продукт от академията на Челси
Снимка: Getty Images

11487 0

Ливърпул е готов да се бори с Нюкасъл Юнайтед за бившия възпитаник на академията на Челси - Марк Гехи, който защитава цветовете на Кристъл Палас.

Според "Football Insider", "червените" са сред множеството отбори от Висшата лига, които проявяват интерес към централния защитник на Кристъл Палас. Нюкасъл също замисля ход, тъй като Еди Хау иска да подсили отбраната си.

Гехи впечатлява за "орлите", откакто се присъедини от Челси преди две години за £18 милиона. 22-годишният футболист има 40 участия във всички състезания през изминалия сезон, като помогна на отбора си да запази девет чисти мрежи, като същевременно отбеляза и едно попадение.

Той също така проби в състава на националния отбор на Англия, като до момента има четири мача. Мнозина бяха изненадани, когато бе продаден от Челси и след това израсна в един от най-надеждните защитници във Висшата лига.

И Ливърпул, и Нюкасъл са "запалени" по Гехи, но цената му от 60 милиона паунда може да се окаже твърде голяма. Той има още три години от договора си на "Селхърст Парк", а според мнозина няма да се задържи още дълго там.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Новото дуо на Ливърпул, което ще се погрижи за най-големите проблеми на Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички