На Острова определиха най-голямата грешка на Манчестър Юнайтед през трансферния пазар


На Острова определиха най-голямата грешка на Манчестър Юнайтед през трансферния пазар
Снимка: Getty Images

10271 0

Английският мениджър и футболен анализатор Тим Шерууд направи интересен коментар, заявявайки, че Манчестър Юнайтед е трябвало да се сдобие с Хари Кейн и Деклан Райс, ако е искал да атакува първото място във Висшата лига през сезон 2023/24.

Отборът на Ерик тен Хаг привлече Расмус Хойлунд да води атаката и Софян Амрабат, който да си партнира с Каземиро в средата на терена. Шерууд заяви, че е щял да привлече имена като Деклан Райс и Хари Кейн за тези цели и че това са футболисти, които биха направили "дяволите" шампиони.

"Не съм сигурен, че Даниел Леви щеше да го продаде (бел. ред. Кейн на Юнайтед). За 150 милиона паунда обаче щеше да го направи със сигурност. В същото време щяха да кажат на Деклан Райс "взимаме Кейн" и той веднага щеше да премине на "Олд Трафорд". Това е дуо, което щеше да им спечели титлата", категоричен е Шерууд, цитиран от "TBR".

Иконата на Тотнъм обаче реши да се присъедини към гиганта от Бундеслигата Байерн Мюнхен срещу сумата от 100 милиона евро това лято. Междувременно бившият капитан на Уест Хям се премести на "Емирейтс" и успя да вкара първия си гол за "артилеристите" срещу Манчестър Юнайтед преди международната пауза.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ерик тен Хаг иска извинение от Джейдън Санчо, за да го реабилитира в състава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички