На Острова обявиха нов фаворит за мениджър на Манчестър Юнайтед


На Острова обявиха нов фаворит за мениджър на Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

2307 0

Спекулациите за нов мениджър на Манчестър Юнайтед няма да утихнат в следващите месеци, като се стигна до там, че феновете на Ювентус сериозно се притесниха заради поредния слух. Според информация на "London Evening Standard", ръководството на "червените дяволи" водят усилени преговори за треньора на Ювентус Масимилиано Алегри.

Като допълнение на тази информация от ESPN пишат, че италианският специалист е изразил сериозно желание да води английския гранд, който загуби статута си на страшилище след оттеглянето на Сър Алекс Фъргюсън от футбола. Поред начело на "червените дяволи" се провалиха Дейвид Мойс, Луис Ван Гаал и Жозе Моуриньо, а ръководството на тима ще избира много внимателно следващия мениджър на тима.

Алегри се присъединява към компанията на Маурисио Почетино, който е големият фаворит да поеме кормилото на "Олд Трафорд" след края на сезона. Варианти са още Зинедин Зидан и Карло Анчелоти, както и временният наставник на тима Оле Гунар Солскяер, който може да остане начело, ако запише силни резултати през втората половина от сезона. Междувремнно излезе изключително интересна информация за това как в Юнайтед не са понасяли Жозе Моуриньо - ето доказателството тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички