300 секунди - времето, за което Манчестър Юнайтед се "прочисти" от Моуриньо


300 секунди - времето, за което Манчестър Юнайтед се "прочисти" от Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

2712 0

Манчестър Юнайтед уволни Жозе Моуриньо преди коледните празници, а за да се отърве от всичко, свързано с португалския специалист, от клуба са имали нужда от едва 5 минути, пише "Daily Mail". Точно за 300 секунди служители в офиса на клуба са разчистили кабинета му, прибирайки за минимално време всичко по кашони.

Нещата на Моуриньо са били натоварени бързо в бял миниван, и то скоро след като Специалния си тръгнал от базата в "Карингтън". Той беше повикан от Ед Уудуърд след поражението от Ливърпул, за да му бъде съобщено, че клубът е взел решение той да бъде уволнен.

След научаването на новината, Моуриньо поговорил няколко минути с хора от ръководството на тима, а след това прекарал няколко часа в изолация в кабинета си. След неговото напускане на базата, нещата му са били натоварени и бързо изпратени далеч от дома на "червените дяволи".

"Клубът действа безцеремонно в края. САмо минути след уволнението му хората бяха в офиса и за 5 минути се отърваха от всичко, свързано с Моуриньо. Всичко беше набутано в кашони и натоварено във ван", разказва източник на The Sun. Специалния обаче може и да е доволен от уволнението си - ето и причините за това.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички