Кристиано влезе от скамейката, за да измъкне Юве от поражение (ВИДЕО)


Кристиано влезе от скамейката, за да измъкне Юве от поражение (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2507 0

Отборът на Ювентус завърши при резултат 2:2 с тима на Аталанта в мач от 18-я кръг на италианската Серия А. Двубоят бе изигран на стадион на Аталанта - "Атлети Азури д'Италия", а зрителите по трибуните станаха свидетели на червен картон, четири попадения и късна драма в мача. 

"Бианконерите" започнаха сблъсъка без голямата си звезда Кристиано Роналдо, който за първи път не стартира като титуляр. В по-късен етап португалецът все пак се появи в игра, а впоследствие отбеляза и попадение, с което измъкна "зебрите" от поражение.

Резултатът в мача бе открит още във втората минута, след като представителят на домакините Берат Джимсити си отбеляза автогол. Аталанта обаче направи пълен обрат срещу италианския шампион след два гола (24', 56') на нападателя Дуван Сапата. Три минути преди втория гол на Сапата Родриго Бентанкур бе изгонен след втори жълт картон.

В 65-тата минута мениджърът на "черно-белите" Масимилиано Алегри бе принуден да прибегне до смени и в игра се появи бившият нападател на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. 12 минути преди изтичането на редовното време португалецът се разписа в мрежата на домакините, за да донесе точка на своя отбор.

С това равенство "старата госпожа" вече разполага с актив от 50 точки - с девет пункта преднина пред тима на Наполи, който по-късно тази вечер гостува на третия в подреждането Интер. Аталанта от своя страна се намира на седмо място в първенството с 25 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички