"The Times": Почетино има интерес към мениджърския пост в Юнайтед


"The Times": Почетино има интерес към мениджърския пост в Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

1864 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино проявява интерес към треньорския пост в Манчестър Юнайтед, който стана вакантен след уволнението на Жозе Моуриньо, твърди "The Times". Аржентинският специалист смята, че това е възможност, която не трябва да се изпуска, макар да има договор с "шпорите" до 2023 година.

Според изданието Почетино не е доволен от работата на клуба на трансферния пазар, което е пряко зависимо от собственика Даниел Леви.

Както е известно, след раздялата с Моуриньо стана ясно, че "червените дяволи" ще бъдат водени от временен треньор до края на сезона. Появиха се няколко имена, сред които Майкъл Карик и Оле-Гунар Солскяер. През лятото клубът трябва да назначи постоянен треньор.

ДРУГАТА СТРАНА НА МОНЕТАТА: МОУРИНЬО Е ГОЛЕМИЯТ ПЕЧЕЛИВШ ОТ УВОЛНЕНИЕТО

Самият Почетино, когато бе запитан за възможността да работи в Манчестър Юнайтед, заяви, че е фокусиран върху работата си в Тотнъм.

Междувременно от Юнайтед обявиха новия си мениджър на официалния си сайт, но побързаха да изтрият публикацията. Вижте за какво става въпрос в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички