Байерн Мюнхен постави непосилна за Барселона цена за желан от Шави


Байерн Мюнхен постави непосилна за Барселона цена за желан от Шави
Снимка: Getty Images

1598 0

Германският хегемон Байерн Мюнхен ще постави цена от около 75 млн. евро на халфа си Джошуа Кимих. Баварците ценят високо 28-годишния футболист и ще настояват за подобна сума за евентуален негов изходящ трансфер, твърди „Bild“.

Барса желае халфа, три колоса от Англия също на опашката

Кимих е обвързан с германския колос до 30 юни 2025 година. Той обаче е обект на интерес за няколко гранда. Най-силен изглежда този на Барселона, но за него национала на Германия се облизват и английските грандове Манчестър Сити, Челси и Арсенал.

„Блаугранас“ продължават да търсят подходящ заместник на Серхио Бускетс, който през лятото премина в Интер Маями при Лионел Меси. Именно Кимих  е желан от наставника на каталунците Шави Ернандес.

Очаква се 28-годишният халф да бъде поставен в трансферната листа на Байерн, ако не удължи договора си с германския клуб.

От друга страна обаче, баварците не крият, че желаят защитника на Барселона Роналд Араухо. Германското издание дори прогнозира, че не е изключено да се стигне до сделка между двата клуба, като в нея бъде влючена размяна на играчи. Друг гранд обаче е уверен, че ще спечели битката за Кимих.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Томас Тухел лично убеждавал Роналд Араухо за Байерн Мюнхен, изкушил го е с конкретна позиция

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички