На Острова: Кристиано Роналдо ще отбележи хеттрик срещу Манчестър Сити


На Острова: Кристиано Роналдо ще отбележи хеттрик срещу Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1106 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Пол Макграт, направи доста интересен коментар по адрес на Кристиано Роналдо и мениджъра на "дяволите" - Ерик тен Хаг.

Макграт е категоричен, че Роналдо ще отбележи хеттрик срещу Манчестър Сити, но и в същото време разясни защо португалецът трябва да бъде резерва.

"Докато пиша тези думи, знам, че ще се върнат и ще ме ухапят, защото Кристиано Роналдо ще отбележи хеттрик срещу Манчестър Сити. Но всъщност не бих пуснал като титуляр мегазвездата в дербито на Манчестър", каза британецът в своята рубрика за "Sunday World".

"Бих го задържал за последните 20 минути, или тoгава когато може да се появи и да нанесе сериозни щети на изморителната защита на Манчестър Сити на "Етихад". Разбира се, моят сценарий предполага, че Юнайтед все още ще е жив в мача дотогава срещу Ерлинг Холанд и компания", добави още Макграт.

Португалецът не се радва на добър старт на сезона. Неговият наставник - Ерик тен Хаг, не залага на него в своя титулярен състав. Роналдо често се включва от пейката и според мнозина това никак не му се нрави.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш футболист на Юнайтед си спомни за величието на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички