Тен Хаг: Играем срещу Манчестър Сити, а не срещу Ерлинг Холанд


Тен Хаг: Играем срещу Манчестър Сити, а не срещу Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

1419 0

Ерик тен Хаг вярва, че Манчестър Юнайтед може да победи Манчестър Сити в дербито в неделя, но настоява, че "червените" няма да фокусират цялото си внимание върху това да спрат Ерлинг Холанд. Норвежецът, който се присъедини към Сити от Борусия Дортмунд през лятото, отбеляза 11 от 23-те гола на своя отбор във Висшата лига този сезон.

22-годишният играч лесно се приспособи към живота в английския футбол и ще срещне за първи път срещу Юнайтед на "Етихад" в неделя. Той вероятно ще се изправи срещу Рафаел Варан и Лисандро Мартинес, които бяха ключови играчи за скорошното "възраждане" на Юнайтед под ръководството на Тен Хаг.

Роналдо vs Манчестър Сити: цифри и рекорди

„Ние не играем срещу Холанд, ние играем срещу Манчестър Сити“, каза Тен Хаг, който беше обявен за "Треньор на месеца" във Висшата лига. „Те имат отбор, повече от 11 играчи, но също така сме убедени в нашите възможности и ако действаме като отбор, тогава сме способни да победим подобни съперници."

„Това е вярата, която трябва да вземем със себе си, когато се подреждаме, когато започваме мача и трябва да го правим в продължение на повече от 90 минути в неделя", отсече Тен Хаг.

А ето какво очаква Гуардиола да види от Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички