Бивш футболист на Юнайтед си спомни за Кристиано Роналдо: Той просто не е от тази планета


Бивш футболист на Юнайтед си спомни за Кристиано Роналдо: Той просто не е от тази планета
Снимка: Getty Images/Guliver

1212 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Федерико Македа, си спомни за времето прекарано на "Олд Трафорд", играейки рамо до рамо с Кристиано Роналдо в периода 2008-2009 година. 

"Бих казал, че Роналдо просто не е от тази планета. Спомням си много добре начина, по който той правеше нещата - тренировки, упражнения, просто си личеше, че той иска да успее и честно казано го направи - трофеите и индивидуалните отличия сами потвърждават това", заяви Македа.

"След тренировка повече от нас обичаха да релаксират в джакузито, но не и Роналдо. Той отиваше да прави дължини в басейна или да работи по тялото си във фитнес залата, казвам ви, неговата отдаденост е просто различна", добави още италианецът.

Първият период на Роналдо в Манчестър Юнайтед бе доста успешен за него. Според мнозина това са били годините, в които португалецът е изгрял на световната футболна сцена. В този период Роналдо спечели Висшата лига три пъти, Шампионска лига, както и индивидуалното отличие "Златна топка".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналдо се е обърнал към водещ психолог преди месеци?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички